Life Coaching

Heb je ook wel eens het gevoel dat je in het leven overal “inrolt”? Dat alles je overkomt zonder dat je bewuste keuzes maakt? En dat je je leven anders en beter kan inrichten? Dan is het goed om eens pas op de plaats te maken en je te bezinnen op je toekomst.
Life Coaching helpt je hierbij. Life Coaching is een vorm van coaching waarbij je inzicht krijgt in jezelf, in je leven, je werk en je dromen. Je leert je sterke punten te waarderen en je valkuilen kennen en herkennen. Life Coaching helpt je bij het nemen van belangrijke beslissingen, bij het doorbreken van patronen en het oplossen van dilemma’s. Tijdens de gesprekken leer je herkennen wat je persoonlijke ideeën, overtuigingen en drijfveren zijn en hoe deze je beïnvloeden.
Met Life Coaching ontdek je eigen waarden, wat jij belangrijk vindt in het leven. Je leert zien welke rollen je in het leven hebt en hoe je die in balans kunt houden. Je leert meer over jouw communicatiestijl en die van anderen en welke invloed dat kan hebben op een relatie. En hoe jij zelf weer de regie kan nemen over je eigen leven.

Je coach luistert, stelt vragen, spiegelt en zet je als het ware een andere bril op. Een enkele keer deelt hij/zij haar persoonlijke levenservaring met je. Soms zal je coach je adviseren om bepaalde vaardigheden te trainen.
Life coaching helpt je bewustworden en levert tastbare en blijvende resultaten.

Kortom: life coaching is een prima investering in jezelf.