Over ons

TwoReflect is een initiatief van Helen Fruytier (1959). Oorspronkelijk is zij opgeleid als Lerares Lichamelijke opvoeding. Tijdens de opleiding aan de ALO te Amsterdam, maakte zij kennis met verschillende disciplines van de psychologie en de pedagogiek.

Na haar afstuderen koos Helen voor het bedrijfsleven waar zij werkzaam was bij verschillende bedrijven waar zij verantwoordelijk was voor Reclame en Marketing (voor volledig c.v. zie www.linkedin.com). Ook tijdens haar werk daar raakte zij meer en meer gefascineerd door de psychologie. Ook reclame draait immers ook om het begrijpen van de psyche van de mensen.

Nadat zij in aanraking kwam met het gedachtegoed van Anthony Robbins (NLP) en zijn Leadership Academy had gevolgd, besloot Helen zich definitief verder te verdiepen in de praktische psychologie. Zij volgde vele opleidingen in dit relatief jonge vakgebied. Naast Master Practionar in NLP is Helen opgeleid als Ontological Coach (www.newfield.com) Op het gebied van organisatiecoaching is zij o.a. certificied Holacracy Facilitator (www.holacracyone.com)

Anna de Bie (1953)

Werkte in diverse leidinggevende functies in de reclame en (direct) marketing wereld. Vanuit deze rol heeft zij veel ervaring met het managen en coachen van teams en individuen.

De laatste 15 jaar heeft zij zich toegelegd op persoonlijke ontwikkeling , effectiviteit ontwikkeling en leven vanuit persoonlijke kracht en authenticiteit.
In dat kader is zij opgeleid als trainer in NAC, NLP, RET en Ontological Coach. Daarnaast is zij tevens Insights trainer.
Anna werkt als trainer, coach, facilitator en consultant in het bedrijfsleven.